fbpx

Усе більше туристів відвідує Польщу. Серед лідерів громадяни України


Кількість туристів у Польщі, котрі за перший квартал цього року скористалися з ночівлі збільшилася на понад 443 тисячі до 6,7 мільйона – виникає з даних головного Управління статистики(GUS). Як повідомляє tvn24.pl, це більше ніж минулого року на 7 відсотків.

Читайте також: Оренда віртуально офісу у Варшаві або Гданську

Управління також поінформувало, що протягом перших трьох місяців 2019 року, в об’єктах які мають понад 10 місць для ночівлі, на ніч залишалося 5,4 млн туристів внутрішніх і 1,3 млн закордонних туристів. Роком раніше таких було відповідно 5 млн і 1,3 млн.

Як уточнили у GUS, у першому кварталі найбільше інтуристів які скористалися з ночівлі приїхали до Польщі з Німеччини – було таких 301,2 тис. На другому місці опинилися туристи з Великобританії, котрих приїхало до Польщі майже 132 тисячі осіб. Третю сходинку з результатом у трохи менш як 125 тис. посіли українці. Щоправда, тут варто згадати, що українці в Польщі доволі часто зупиняються у хостелах під час заробітчанських поїздок, а зовсім не з туристичною метою. Ну але статистика на такі нюанси вже не зважає.

Читайте також: Стрімкий ріст цін на яйця в Польщі та чи можливий дефіцит цього продукту? Знаємо відповідь

Тим часом, найменше туристів вирішило приїхати до Польщі з Тайваню – було їх лише 895 і з Кіпру – 938.

Читайте також: У Варшаві зберуться українські та европейські технологічні спеціалісти для розробки новітніх медіарішень. Найкращому – грошова нагорода.

Згідно з даними статистичного управління, за перших три місяці цього року туристам у Польщі надано 16,8 млн місць для ночівлі. Роком раніше за той самий період такою послугою скористалися 15,8 млн раз.

 

Фото ілюстративне


Tags:

Новини партнерів

0 Comments

Leave a reply

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account