fbpx

Вісьмох українців затримано за нелегальне виробництво та продаж сигарет (Відео+Фото)


Столична поліція затримала вісім осіб підозрюваних між іншим у нелегальному виробництві сигарет та торгівлі ними. Усі затримані громадяни України, котрим тепер загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Читайте також: Wizzair та Ryanair скасовує рейси з Польщі. Названо причину

Як повідомляє tvnwarszawa з посиланням на столичне управління поліції в одному з населених пунктів поблизу Лєгінова діяла фабрика з нелегального виробництва сигарет. Представники відділу боротьби з економічними злочинами за підтримки спецпризначенців затримали на гарячому вісім осіб.

У приміщенні знаходився цілий конвеєр. Серед іншого, поліцейські вилучили три машини, котрі служать для вміщення сигарет у пачки та в целофан, а також близько 400 тисяч штук сигарет без польських акцизних марок і понад 50 тисяч порожніх пачок.

Читайте також: Управління поліції оприлюднило кількість загиблих на дорогах Польщі у 2023 році

Як встановили слідчі, затримані чоловіки зі своєї діяльності отримували сталий прибуток, а підробки популярних марок потрапляли на ринок. За підрахунками борців з економічними злочинами бюджет країни зазнав збитків на 440 тисяч злотих.

Читайте також: Як будуть працювати магазини в Польщі у неділю 24 березня?

Затриманими виявилися громадяни України. Їх підозрюють між іншим у незаконному виробництві сигарет і торгівлі ними, нелегальному використанні товарних знаків, а також у податкових злочинах. На внесок прокуратури в Лєгіново, всі вони потрапили під тимчасовий арешт. Кожному загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Слідство в справі триває, тож поліцейські не виключають подальших затримань.

Фото та відео /policja.pl/


Tags:

Новини партнерів

0 Comments

Leave a reply

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account