fbpx

У міжнародних касах “Укрзалізниці” тепер приймають платіжні картки


З 16 січня розраховуватись за квитки у міжнародних касах ПАТ «Укрзалізниця» можна за допомогою платіжних карток. Про це у Twitter повідомив виконувач обов’язків голови правління ПАТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов. Досі квитки на міжнародні поїзди можна було придбати лише за готівку.

Читайте також: Wizzair та Ryanair скасовує рейси з Польщі. Названо причину

За словами Кравцова, таким чином залізниця усунула неузгодженості систем оплати між Україною та іншими державами.

Раніше «Укрзалізниця» повідомила про плани розширювати мережу міжнародних залізничних кас. Як розповів в.о. голови правління товариства Євген Кравцов, розширювати мережу міжнародних квиткових кас розпочнуть із регіональної філії «Донецька залізниця»: такі каси відкриють у Маріуполі, Краматорську, Слов’янську, Покровську, Рубіжному та Лисичанську.

Читайте також: Управління поліції оприлюднило кількість загиблих на дорогах Польщі у 2023 році

«Ми працюємо з колегами з іноземних залізниць для створення можливості продажу квитків через інтернет на поїзди міжнародного сполучення. Наразі відпрацьовуємо нормативні та технічні питання», — додав Євген Кравцов.

Читайте також: Як будуть працювати магазини в Польщі у неділю 24 березня?

Нагадаємо, що у 2017 році кількість пасажирів, що подорожували з України до Європи залізницею, зросла у 5,5 раза, у порівнянні з 2016 роком. За 11 місяців поїздами за кордон подорожували 205 тисяч пасажирів.

Зараз «Укрзалізниця» має маршрути до Угорщини, Польщі, Словаччини, Болгарії, Румунії, Австрії та Чехії (з пересадкою у Словаччині).

Фото ілюстративне


Новини партнерів

0 Comments

Leave a reply

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account