fbpx

В Україні завершили зйомки комедії “Шляхетні волоцюги”


Кінокомпанія “Ганзафільм” представила Державному агентству з питань кіно завершену музичну комедію “Шляхетні волоцюги”.

Читайте також: Український Уряд ухвалив механізм підтвердження кваліфікації медиків, які працевлаштовуються за кордоном

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на прес-службу Держкіно.

“Це комедія з прекрасним акторським складом, яскравою музикою, динамічним сюжетом, уважним ставленням режисера до дрібних деталей та неперевершеною львівською гварою”, – прокоментував голова Держкіно Пилип Іллєнко.

Читайте також: У Познані організували курси по вивченню польської мови для літніх українців

Прем’єра фільму в Україні запланована на 27 вересня 2018 року. Офіційним дистриб’ютором є компанія Ukrainian Film Distribution.

Читайте також: У Польщі розпочався «Тиждень допомоги жертвам злочинів»

Режисер картини – Олександр Березань, продюсер – Дмитро Кравченко. Сценарій написали Тарас Боровок та Дмитро Наумов. У ролях: Юрій Хвостенко, Ірина Гришак, Іван Шаран, Павло Кружнов, Ксенія Ніколаєва, Олег Примогенов.

Зйомки проходили у Львові у серпні-жовтні 2017 року.

Спеціально для фільму музиканти легендарного гурту “Брати Гадюкіни” зробили нове аранжування відомої пісні “Тільку ві Львові”.

Проект став одним з переможців дев’ятого конкурсного відбору Держкіно та отримав 18 млн 582 тис. грн державного фінансування (50% від загальної вартості виробництва стрічки).

Події стрічки “Шляхетні волоцюги” відбуваються у Львові у 1938-1939 роках. Це історія про львівських батярів Бодю та Мірека, які живуть під гаслом: “Любити Львів, жінок та жарти”. Аби життя було яскравим, шляхетні волоцюги вдаються до різних авантюр, але залишаються при цьому позитивними героями. Неочікувано для себе вони стають опікунами молодої красуні, і їхні пригоди набирають нових обертів.

Фото /cikavoinfo.com/


Новини партнерів

0 Comments

Leave a reply

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account