fbpx

Стартувала кампанія проти патологій у працевлаштуванні українців у Польщі

oferty pracy

У п’ятницю в Свіноуйсьці було запущено в дію кампанію «Партнерство і працевлаштування», покликану боротися з патологіями у працевлаштуванні українців. До ініціативи долучилися польські та українські організації працедавців та бюро із працевлаштування, – повідомляє Польське радіо з посиланням на Onet.pl.

Акція офіційно стартувала під час Baltic Business Forum, що, власне, відбувся у Свіноуйсьці.

Читайте також: Оренда віртуально офісу у Варшаві або Гданську

«Патології на ринку посередництва праці і працевлаштування – це проблема як для України, де функціонує багато нечесних фірм, що беруть гроші від кандидатів за отримання праці, так і для Польщі, де українці часто працюють нелегально», – наголосив голова Польсько-української економічної палати Яцек Пєхота. Він додав, що проект «Партнерство і працевлаштування», покликаний об’єднувати організації працедавців, бюро із працевлаштування та підприємців із Польщі та України, розрахований на довгу перспективу.

Читайте також: Український Уряд ухвалив механізм підтвердження кваліфікації медиків, які працевлаштовуються за кордоном

У рамках кампанії популяризуватимуться добрі стандарти пошуку працівників і працевлаштування громадян України, а також поширюватиметься інформація про варті довіри бюро із працевлаштування і надійних працедавців. Білборди, плакати і листівки застерігатимуть українців, аби вони не платили за пошук праці. Як анонсували ініціатори проекту, незабаром має з’явитися інтернет-сторінка та спеціальна гаряча лінія для українських громадян.

Фото ілюстративне


Новини партнерів

0 Comments

Leave a reply

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account