fbpx

“Океан Ельзи” потішив прихильників новим синглом (Відео)


Гурт “Океан Ельзи” випустив нову композицію під назвою “В небо жене”. Пісня презентована одночасно в радіоефірах країни та онлайн. Як повідомляється на офіційній сторінці гурту, автором музики та слів виступив фронтмен колективу Святослав Вакарчук. Мелодія пісні з’явилася ще під час перебування Святослава у Стенфордському університеті взимку 2018 року.

Читайте також: Підсумки тижня від нашого порталу

Там музикант не лише навчався, а й знаходив час для джем-сейшенів з друзями. Під час однієї з таких імпровізацій і народилася мелодія, а невдовзі, поїздка узбережжям Тихого океану Святославу навіяла перші рядки. Щоправда, фінальний текст композиції був написаний вже в Україні.
“Ця пісня нагадала нам “Океан Ельзи” періоду ранніх двотисячних. Ми хотіли, щоб вона вийшла в стилі перших альбомів, проте “В небо жене” все ж інакша, бо з’явилися сучасні клавіші, зовсім інший рівень запису, я співаю інакше, ніж тоді. Та сам настрій мені повністю нагадує роки, коли ми працювали над першими альбомами”, – розповів про свіжий трек Вакарчук.

Нагадаємо, що 24 серпня 2018 року на НСК “Олімпійський” в Києві відбудеться великий концерт “День Незалежності з Океаном Ельзи”, що стане першим після майже річної концертної перерви гурту.

Відео з офіційного сайту гурту “Океан Ельзи”


Tags:

Новини партнерів

0 Comments

Leave a reply

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account