fbpx

Через аварію електромережі рух транспорту у пункті пропуску «Шегині» уповільнений

shegini

Через вихід із ладу трансформаторної підстанції, в ніч з неділі на понеділок 6 серпня, пункт пропуску у Шегинях частково знеструмлений. Через це рух через польсько-український кордон у цьому пункті пропуску уповільнений. Громадянам радять тимчасово оминати пункт пропуску Шегіні-Медика.

«Через вихід з ладу трансформаторної підстанції, пункт пропуску у селі Шегині, Мостиський район, частково знеструмлений. Прохання подорожнім врахувати інформацію при обранні пункту пропуску для перетину державного кордону», – повідомила zahid.net прес-служба Західного регіонального управління Держприкордонслужби.

Читайте також: В Польщі під час демонтажних робіт на працівників впав килим з трупом всередині

У повідомленні прикордонників зазначено, що до усунення фахівцями несправностей рух через пункт пропуску «Шегині» буде уповільнений.

Читайте також: Аварія з лобовим зіткненням. На місце ДТП загинув українець

До слова, уночі з неділі на понеділок були кількагодинні затримки з пропуском через український кордон. Про це у мережі Facebook повідомили користувачі. Зокрема йдеться про пункти пропуску на кордоні з Польщею – Шегині, Краковець, Рава-Руська, Грушів, а також ПП «Чоп» (на кордоні з Угорщиною) та ПП «Тиса» (на кордоні зі Словаччиною).

Фото ілюстративне


Новини партнерів

0 Comments

Leave a reply

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account