fbpx

Поляк спробував оминути чергу на кордоні в Шегинях за 100 злотих хабара

habar u Shegini

Співробітниками внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби було задокументовано спробу надання прикордоннику неправомірної вигоди. Як йдеться на сайті прикордонників, у міжнародний пункт пропуску для автомобільного сполучення «Шегині» на виїзд з України прибув легковий автомобіль «Форд» польської реєстрації під керуванням громадянина Польщі. За сприяння у позачерговому проїзді його транспортного засобу 63-річним чоловіком було запропоновано інспектору прикордонного контролю Мостиського загону неправомірну грошову винагороду в розмірі 100 польських злотих.

Читайте також: В Польщі під час демонтажних робіт на працівників впав килим з трупом всередині

Прикордонник відповів відмовою, попередивши іноземця про кримінальну відповідальність. Факт відмови зафіксований у присутності співробітників внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби. Повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення за ст. 369 КК України «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі» направлено до Національної поліції.

Як наголошують у прес-службі, у Державній прикордонній службі України продовжуються активні заходи, щодо протидії та викорінення такого недопустимого явища, як корупція. Лише за поточний 2018 рік охоронці державного кордону нашої країни зафіксували понад 660 випадків пропонування неправомірної вигоди співробітникам Держприкордонслужби.

Фото /ДПСУ/


Tags:

Новини партнерів

0 Comments

Leave a reply

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account