fbpx

Польща тішиться зі збільшення туристів, як внутрішніх так і іноземних


Кількість туристів у Польщі, котрі від січня до кінця листопада минулого року скористалися в країні з закладів ночівлі, збільшилася на понад 1,8 млн, до 31,7 млн з 29,9 млн осіб за той самий період роком раніше — про це повідомляє сайт forsal.pl з посиланням на данні Головного управління статистики. У процентному відношенні це збільшення складає плюс 6 відсотків.

Як повідомляють статисти протягом перших одинадцяти місяців 2018 року з бази ночівлі, в об’єктах які нараховують понад 10 спальних місць, скористалося 25,1 млн вітчизняних (польських) туристів і 6,6 млн іноземних туристів. Роком раніше було їх відповідно 23,5 і 6,3 млн.

Читайте також: Оренда віртуально офісу у Варшаві або Гданську

Як наголошують у статуправлінні в минулому році до кінця листопада найбільше іноземних туристів які скористалися в Польщі з ночівлі приїхали до Польщі з Німеччини — було їх 1,7 млн. На другій сходинці опинилися туристи з Великобританії, котрих приїхало 512 тисяч. І на почесній третій сходинці опинилися туристи з України з кількістю у 456 тисяч. І хоча справжніх українських туристів у Польщі справді багато, варто розуміти, що ночувати, до прикладу в хостелах, залишаються далеко не завжди туристи, а й ті хто приїхав у пошуках праці.

Читайте також: Стрімкий ріст цін на яйця в Польщі та чи можливий дефіцит цього продукту? Знаємо відповідь

Водночас за даними польського Головного управління статистики за 11 місяців минулого року туристи у Польщі 83,6 млн раз скористалися з нічлігу. Роком раніше за такий самий час цією ж послугою скористалися 78,9 млн.

Фото ілюстративне


Tags:

Новини партнерів

0 Comments

Leave a reply

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account