fbpx

Українські та польські волейболісти поборються за вихід з групи на Чемпіонаті Європи

volejball

Українські та польські волейболісти дізналися своїх суперників, з котрими поміряються силами на Чемпіонаті Європи у вересні цього року. Як повідомляє tvn24.pl жеребкування відбулося у Брюсселі. Його учасники були поділені на чотири групи по шість команд. Чемпіони світу, котрими власне є польська дружина, були розміщені у першому кошику, разом із не менш потужними командами з Росії, Сербії й Італії. Співорганізатори чемпіонату, а саме Бельгія, Франція, Голландія і Словенія ще перед жеребкуванням потрапили до груп, які проводитимуть свої матчі в цих країнах.

Читайте також: Аргентина стала чемпіоном світу з футболу

Поляки опинилися в групі D, в якій уже були голанці. Пізніше до групи потрапили чехи, естонці, українці та команда Чорногорії. Поєдинки групи проходитимуть в Амстердамі, Роттердамі, Апелдорні. По чотири збірних із кожної групи пройдуть до 1/8 фіналу, а команди з п’ятого та шостого місця відповідно вилітають. Фаворитом нашої групи є збірна біло-червоних.

У запланованому на 12-29 вересня ЧЄ вперше візьме участь аж 24 команди, а співорганізаторами виступає чотири країни — Бельгія, Франція, Голландія і Словенія. Це також найбільша в історії кількість співорганізаторів, як і учасників. Вісім команд — Росії, Німеччини, Сербії, Італії, Болгарії, Чехії, Польщі та Туреччини — перепустку отримали завдяки досягненням здобутим на попередньому чемпіонаті. Значно більша частина команд виборола право участі у кваліфікаціях. У такий спосіб до ЧЄ пробилися команди: Румунії, Естонії, Словаччини, Португалії, Білорусі, України, Греції, Іспанії, Чорногорії, Фінляндії, Австрії й Македонії.

Фото ілюстративне


Tags:

Новини партнерів

0 Comments

Leave a reply

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account